Aranjamente pentru mese

Fie că vorbim despre aranjamentele de pe mesele invitaților, candybar, sau de pe masa mirilor, frumusețea, rolul și impactul vizual al lor „makes your day”. În decorul general aceste aranjamente ocupă un loc fruntaș deoarece o mare parte din timpul petrecut la nuntă va fi la restaurant, așa că este important să găsim acel echilibru floral, dar nu numai, care să vorbească invitaților despre personalitatea viitoarei familii. Și cum mai bine decat prin flori, muzică, mâncare și atmosfera în general.

Știm că din punct de vedere al costurilor aranjamentele de la sală influențează bugetul, cu alte cuvinte în funcție de numărul de mese, flori alese dar și numărul firelor de flori prețul total poate să crească. Recomandăm să împărțiți costurile legate de flori la numarul de invitați, așa veți putea estima mult mai ușor costul total per invitat.  În acest serviciu este inclus transportul la sala de mese a tuturor aranjamentelor.

Pe lângă flori în oferta noastră avem și lumânări (diferite forme și culori), meniuri, numere de masă, listă de invitați,  guest book, evident toate personalizate in culorile și motivele nunții. Toate acestea sunt detalii cu un plăcut impact vizual. Da, ne plac și nouă mult de tot. 🙂

După cum v-am obișnuit până acum mai jos veți găsi o galerie cu mai multe imagini din portofoliul nostru:

 

Citește mai departe »