Buchete de mireasă

Considerăm că buchetul miresei este unul dintre cele mai importante accesorii din ziua cea mare și din această cauză dorim să îi acordăm o mai mare atenție în această secțiune.

Am dori să începem prin a spune că atunci când alegem stilul buchetului, florile și culorile lui trebuie să ținem cont de câteva aspecte, destul de importante.

Cel mai important indicator: personalitatea miresei. Punem mare accent pe întâlnirile cu viitori miri deoarece ele ne ajută să vă cunoastem mai bine, iar în urma lor ne dăm seama care sunt elementele ce trebuie să respecte personalitatea și preferințele miresei, în materie de buchet.

 

Totul trebuie sa fie intr-o armonie credem noi – defapt frumusețea și puritatea acestor flori ar trebui să fie de inspirație pentru frumosul drum ce vă asteaptă.

Rochia de mireasă: la fel, foarte importantă în ziua nunții, determină în mare măsură florile ce urmează să le alegem. Diferitele materiale folosite in compozitul rochiei influențează compozitul buchetului (flori, verdeață și accesorii), astfel încât impactul vizual să fie unul plăcut.

De principiu începem discuția din întâlnirile noastre cu buchetul miresei și de aici ducem influențele cromatice, de design, si flori spre restul aranjamentelor din nuntă. Procedam așa pentru a menține tonul de frumos. În felul acesta știm ce culori, ce flori, dar mai ales ce stil să folosim.  Știm că mirii sunt în centrul atenției, așa că accesoriile ce ei le poartă pe parcusul evenimentului sunt foarte importante.

Mai jos am pregătit o galerie cu buchete de mireasă. Enjoy!

Citește mai departe »