Scurtă introducere

Prea iubitul meu este al meu și eu sunt a lui.

Cântarea lui Solomon 2:16

bestof_1

Înainte de toate: Felicitări!

Ma bucur pentru decizia voastră de a merge pe acest drum frumos. Mi-ar face plăcere să vă fiu aproape așa că această secțiune as dori să o dedic viitorilor miri sau și celor ce împreună cu viitoarea familie participă la complicata, dar frumoasa organizare a nunții.

Ceea ce imi propun este să vă dău o mână de ajutor in materie de flori, să vă informez cu privire la cele de trebuință.

Cu ce începem? Cu o întâlnire la o poveste cu cafea sau ceai: voi și eu 🙂 . Foarte important acest aspect deoarece vă ajută să aveți o perspectivă corectă asupra cheltuielilor totale cu aranjamentele florale, vă mai propun flori și va mai ajut cu informații bine intenționate. Bugetul acordat decorațiunilor florale este direct proporțional cu intensitatea interjecțiilor pe care invitații le vor avea, toate de genul: „woow”.

Bchet_mireasa_35

Voi continua prin a enumera elementele florale ce alcătuiesc majoritatea decorațiunilor. Buchet de mireasă, cocardele mirelul (sau butoniera) dar și a celorlalți nuntași (în principiu aici ne referim la cei apropiați), buchetul nașei (se poate opta și pentru o brațara de flori), coronițe sau mici buchețele de flori pentru domnișoarele de onoare, aranjamente florale la biserică, lumanări de cununie (de obicei intră în cheltuiala nașilor ), aranjement pentru mașina cu care mirii vor merge, apoi aranjamente pe mesele invitaților, pe masa mirilor, pe candy bar dar și pe șevaletul de la intrare reprezintă majoritatea aranjamentelor florale. De cele mai multe ori mirii optează și pentru un cadru foto cu bancuță și două sau mai multe aranjamente aplicate cadrului.

Acum că știum în mare parte elementele de care avem nevoie, așa cum am spus și mai sus,  va trebui să stabilim o întâlnire în care să discutăm toate detaliile, care știu că sunt multe, dar nici o problemă, își au farmecul lor. Culori preferate, flori îndrăgite și sezonabilitatea lor, locație, anotimp, număr invitati, ș.a.m.d, sunt toate aspecte pe care doresc să le cunoasc înainte de a vă propune oferta. Nu durează mai mult de o oră, două, dar rezolvă multe, așa că vă aștept cu drag să ma contactați.

Iată câteva exemple de elemente florale enumerate mai sus:

Citește mai departe »